Samsung Galaxy A10s debutează cu cameră duală și cu scanner de amprente la pachet

722 ori
<b>Samsung Galaxy A10s debutează cu cameră duală și cu scanner de amprente la pachet</b>Samsung Galaxy A10s este cel mai nou telefon anunţat de către compania sud-coreeană, acesta debutând chiar astăzi şi extinzând seria Galaxy A şi mai mult. Este un upgrade pentru Galaxy A10, care îi adăugă o

Samsung Galaxy A10s este cel mai nou telefon anunţat de către compania sud-coreeană, acesta debutând chiar astăzi şi extinzând seria Galaxy A şi mai mult. Este un upgrade pentru Galaxy A10, care îi adăugă o cameră duală şi un cititor de amprente, plus o baterie mai mare.

Samsung Galaxy A10s

Designul rămâne în mare similar, bazat pe material plastic ce imită sticla, iar telefonul vine pe albastru, verde, negru şi roşu. În faȚă găsim un ecran de 6.2 inch Infinity-V, cu breton în formă de "V" pentru camera selfie. Ecranul oferă o rezoluţie de 1520 x 720 pixeli, iar la interior handsetul are un procesor octa core tactat până la 2 GHz, acolo unde A10 oferea un Exynos 7884 octa core până la 1.6 GHz.

Samsung Galaxy A10s

Primim şi 2 GB RAM, 32 GB stocare şi slot microSD, în vreme ce camera din spate are un senzor principal de 13 MP şi unul secundar de 2 MP pentru Bokeh. În bretonul mai sus menţionat se afla o cameră de 8 MP, cu deschidere F/2.0 şi chiar şi cu deblocare facială.

Bateria este o unitate de 4000 mAh, cu 600 mAh mai mult decât pe Galaxy A10. Terminalul rulează Android 9.0 Pie cu One UI şi nu avem încă preţ şi data de lansare. Galaxy A10 costă în jur de 600 lei pe piaţa locală şi mă gândesc că Galaxy A10s nu se duce mai sus de 750 de lei, poate 800.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×