Vivo Z1 Pro va veni cu o baterie mare şi procesor Snapdragon 712; Apar noi leak-uri

769 ori
<b>Vivo Z1 Pro va veni cu o baterie mare şi procesor Snapdragon 712; Apar noi leak-uri</b>Vivo Z1 Pro a apărut zilele trecute sub formă de teaser, anunţându-se drept încă un telefon midrange cu cameră selfie decupată ca o bulină în ecran. Acum aflăm şi extra dotări, mulţumită unor teasere

Vivo Z1 Pro a apărut zilele trecute sub formă de teaser, anunţându-se drept încă un telefon midrange cu cameră selfie decupată ca o bulină în ecran. Acum aflăm şi extra dotări, mulţumită unor teasere. Terminalul va avea o cameră triplă şi nu va sosi cu procesor Snapdragon 710, aşa cum credeam.

Vivo Z1 Pro

În schimb primeşte un Snapdragon 712 şi aflăm şi că va avea o cameră selfie de 32 de megapixeli. Sursa afirmă că acest produs este de fapt un Vivo Z5x rebranduit, care a fost lansat în China luna trecută şi acum ajunge şi la nivel internaţional. Totuși Z5x avea un CPU Snapdragon 710, iarZ1 Pro vine cu Snapdragon 712.

Vivo Z1 Pro

Ca să nu mai vorbim că acel model avea doar o cameră selfie de 16 MP. Bateria de 5000 mAh rămâne totuşi la posturi, ca un potenţial selling point şi vine şi cu încărcare rapidă la 18W. Dacă se merge pe aceeaşi linie ca şi la celălalt model, avem aici un ecran de 6.5 inch Full HD+, 6 sau 8 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare.

Coloritul şi designul spatelui mă duce cu gândul la un model Honor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×