Meizu 16X este un nou smartphone cu procesor Snapdragon 710 și scanner de amprente integrat în ecran

1.121 ori
<b>Meizu 16X este un nou smartphone cu procesor Snapdragon 710 și scanner de amprente integrat în ecran</b>Tot astăzi vine din China și lansarea lui Meizu 16x, un telefon din zona upper mid-range care se livrează la pachet cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 710. Din punct de vedere al design-ului acesta rămâne destul de similar modelului

Pe piața din China debutează astăzi și smartphone-ul Meizu 16X, un terminal din zona upper mid-range care din punct de vedere al design-ului nu prea aduce schimbări în raport cu variantele Meizu 16 și Meizu 16 Plus anterior lansate. Ce se schimbă este carcasa care în cazul de față pare a fi realizată din metal și nu dintr-o combinație de sticlă + ramă metalică precum se întâmpla pe variantele menționate mai sus.

Meizu 16x

Se oferă un ecran de 6 inch cu rezoluție FHD+ (2160 x 1080 pixeli), aspect 18:9 și tehnologie AMOLED, respectiv un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 710 care aduce alături funcții AI. Primim și soluția grafică Adreno 616, 6 GB de RAM și 64 sau 128 GB de stocare flash în funcție de versiunea pentru care veți opta.

Meizu 16x

Meizu Pro 16x aduce îmbunătățiri și la nivel de captură foto acolo unde întâlnim o cameră duală principală de 12 mpx (deschidere f1.8, OIS) + 20 megapixeli (deschidere f/2.6) însoțită de telemetru laser, Dual ISP și suport pentru modul Bokeh. Tot aici își face apariția și tehnologia ArcSoft menită să îmbunătățească captura foto în condiții low-light și să ofere capabilități sporite de detecție a adâncimii imaginii și a detaliilor.

Pentru selfie-uri avem la dispoziție o cameră frontală de 20 megapixeli (deschidere f/2.0) și telefonul mai aduce jack audio 3.5 mm, port USB-C, un scanner de amprente integrat în ecran și conectivitate Wi-Fi dual-band. Avem și Bluetooth 5.0 și o baterie de 3100 mAh la interior. Meizu Pro 16x sosește pe negru, alb și auriu la prețurile mai jos menționate:

  • 6 GB RAM + 64 GB stocare (auriu, negru) - 305 dolari
  • 6 GB RAM + 128 GB stocare (alb, auriu, negru) - 350 dolari
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×