Meizu 16s va debuta abia în primăvara anului viitor, cu procesor Snapdragon 8150

844 ori
<b>Meizu 16s va debuta abia în primăvara anului viitor, cu procesor Snapdragon 8150</b>De câteva ori am auzit menționat în leak-uri și numele Meizu 16s, aceasta fiind asociat unui viitor flagship chinez așteptat cu procesor Snapdragon 8150 la bord. Deși se aștepta ca lansarea să aibă loc mai devreme, se pare că abia în mai 2019

Meizu şi viitorul său telefon flagship au fost de câteva ori subiecte de ştiri în ultima vreme, asociate cumva cu procesorul Snapdragon 8150. Iniţial credeam chiar că Meizu va inaugura chipsetul, dar se pare că nu e cazul. Firma chineză a confirmat va viitorul terminal va debuta în mai 2019 şi va avea procesorul Snadpragon 8150 la bord.

Confirmarea vine chiar de la Jack Wong, CEO al companiei. În acest an am văzut 3 telefoane din familia Meizu 16: Meizu 16, Meizu 16 Plus şi Meizu 16X. Primele două au procesor Snapdragon 845, iar al treilea are Snapdragon 710. Preţurile acestor modele sunt foarte bune, pornind de la 400 de euro chiar pentru Meizu 16. E cam bizar faptul că nu se trece la un Meizu 17 în 2019, aşa cum ar fi logic.

Jack Wong a afirmat şi că anunţul viitorului flagship este programat astfel încât să coincidă cu aniversarea a 16 ani de existenţă a companiei, de aceea numele va include în continuare particula "16". Oficialul a mai precizat şi că ar trebui să ne aşteptăm la acelaşi design ca la Meizu 16 şi doar schimbări la nivel de hardware.

Telefonul ar trebui să vină cu 3 camere în spate, probabil un decupaj foarte discret, fie în formă de lacrimă sau un orificiu pentru cameră selfie în stil Samsung Infinity-O. Până în primăvară mai avem de aşteptat şi nu e exclus să vedem şi o variantă cu procesor Exynos 9820 a terminalului, cunoscută fiind relaţia între Samsung şi Meizu. Coreenii au tot oferit procesoare Exynos chinezilor de-a lungul anilor.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×