Huawei CBG România are director nou de marketing: Călin Clej

600 ori
<b>Huawei CBG România are director nou de marketing: Călin Clej</b>În vreme ce ieri descopeream că Samsung România are un nou șef desemnat pentru divizia telecom iată că astăzi aflăm că și în cadrul Huawei Consumer Business Group se întâmplă schimbări. Astfel descoperim că în funcția de director marketing

După ce ieri vedeam un şef nou telecom la Samsung România, azi aflăm că şi Huawei are un nou oficial important. Călin Clej este noul Director de Marketing al Huawei CBG România şi avem detalii despre CV-ul său mai jos.

Călin Clej are o experienţă de peste 17 ani în zona de marketing strategic, în crearea şi consolidarea imaginii de brand, plus cunoștiințe în zona produselor de larg consum. În trecut a avut o poziţie de leardership regional la PepsiCo în zona Balcani + Europa de Sud Est, tot pe secţiunea de marketing. În noua sa poziţie la Huawei CBG România, Calin se va ocupa cu dezvoltarea viziunii de lider global a acestui brand.

În ultimul an Huawei a depăşit Apple, devenind al doilea cel mai mare producător smartphone. Dacă totul merge în acelaşi ritm, ţinta de a depăşi Samsung şi a prelua locul întâi în următorii 3, până la 5 ani este perfect realizabilă. De aici şi repozitionarea companiei. Călin Clej va fi responsabil cu noile strategii de marketing şi activări de brand pentru Huawei CBG România, dar şi managementul echipei de marketing.

Huawei Consumer Business Group include în portofoliu atât smartphone-uri, cât şi tablete, PC-uri, gadgeturi portabile, produse de rețelistică şi terminale smart home, plus servicii de stocare cloud. Cu 180.000 de angajaţi în toată lumea, Huawei este o companie globală în plină expansiune.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×