Meizu anunță lansarea lui MX4 cu Ubuntu OS la bord; acesta va sosi și în Europa

841 ori
<b>Meizu anunță lansarea lui MX4 cu Ubuntu OS la bord; acesta va sosi și în Europa</b>Anul acesta la standul Ubuntu OS din cadrul t&acirc;rgului Mobile World Congress am aruncat și o privire asupra lui Meizu MX4 &icirc;n varianta cu acest software la bord. Astăzi, compania chineză anunță că modelul MX4 Ubuntu Edition este...

Anul acesta la standul Ubuntu OS din cadrul târgului Mobile World Congress am aruncat și o privire asupra lui Meizu MX4 în varianta cu acest software la bord. Astăzi, compania chineză anunță că modelul MX4 Ubuntu Edition este disponibilă pe plan local la un preț de aproximativ 290$.

Totodată aflăm că acest telefon va ajunge și în Europa în lunile imediat următoare. Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, MX4 Ubuntu dispune de aceleași componente ca și versiunea standard, printre acestea regăsindu-se un display FHD IPS de 5.36 inch, 2 GB memorie RAM, un procesor octa-core MediaTek MT6595 și o cameră foto de 20.7 megapixeli.

Revenind la Ubuntu OS, aflați că principala metodă de interacțiune cu interfața din acest sistem de operare este bazată pe gesturi de swipe ce ne aduc în prim plan secțiuni destinate player-ului audio, notificări, cât și o pagină cu aplicații din care ni se oferă posibilitatea de instalare a unor noi titluri.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×