Meizu MX6 este surprins într-o fotografie reală; terminalul se lansează pe 19 iulie

1.028 ori
<b>Meizu MX6 este surprins într-o fotografie reală; terminalul se lansează pe 19 iulie</b>Pe data de 19 iulie vom primi un nou terminal high-end din partea companiei chineze Meizu. Este vorba despre modelul MX6 ce s-a tot afișat în imagini în ultima vreme și care astăzi este surprins de această dată într-o fotografie reală. Noul smartphone va

Meizu MX6 este un nou smartphone din zona high-end a cărui lansare este programată pentru data de 19 iulie, zi în care vom afla lista sa completă de specificații și prețurile de comercializare. Între timp, smartphone-ul se afișează într-o fotografie reală ce ne dezvăluie câteva dintre elementele de design pe care le adoptă.

Meizu MX6

După cum aflați anterior, acest nou model se aseamănă foarte mult cu Meizu PRO 6 - ambele terminale sosind într-o carcasă unibody metalică cu benzi din plastic pentru antene similare, dar și cu o cameră foto principală ce este plasată central și însoțită de către un inel format din LED-uri.

Ca dotări vom primi un display Full HD de 5.5 inch, un procesor deca-core MediaTek Helio X20, 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Camera foto principală pe care o aminteam mai sus, va oferi un senzor de 12 megapixeli, pe când în partea frontală vom avea un senzor de 5 megapixeli. Acest model va include și o baterie de 3000 mAh, iar potrivit unor speculații, prețul său ar urma să fie de aproximativ 314 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×