Meizu anunța noul său telefon flagship, MX4G și un nou Mini, MX4G Mini

Autor:  | Publicat în:  Meizu 801 ori
<b>Meizu anunța noul său telefon flagship, MX4G și un nou Mini, MX4G Mini</b>Faimosul producător chinez de telefoane Meizu, care cu câteva zile în urma anunța intrarea în Europa în curând a prezentat noul său terminal flagship, modelul MX4G. împreună cu acesta a fost prezentată și o variantă mai mică, MX4G Mini....

Faimosul producător chinez de telefoane Meizu, care cu câteva zile în urma anunța intrarea în Europa în curând a prezentat noul său terminal flagship, modelul MX4G. împreună cu acesta a fost prezentată și o variantă mai mică, MX4G Mini.

Din păcate e vorba doar despre un anunț preliminar și nu despre o lansare, de vreme ce nu primim nici măcar informații despre specificațiile celor două handseturi. Cele două modele au fost confirmate de șeful Meizu prin intermediul rețelei de socializare Weibo, iar singura dotare confirmată a fost un ecran de cel puțin 5 inch pentru Meizu MX4G.

Zvonurile afirmă că acest smartphone ar putea avea un ecran de 5.5 inch cu rezoluție 2K și că la bordul său se va afla un procesor Qualcomm Snapdragon 805 și 3 sau 4 GB RAM. Probabil că vom avea parte și de o cameră de top în spate, una cu rezoluție de cel puțin 13 sau 16 megapixeli și cu captura slow motion la 120 FPS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×