Samsung Galaxy Note 3 primește o ediție olimpică cu ocazia jocurilor de iarnă de la Sochi

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.255 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 primește o ediție olimpică cu ocazia jocurilor de iarnă de la Sochi</b>Destul de aproape de noi, undeva în Rusia, lângă Marea Neagră vor avea loc jocuri olimpice de iarnă peste 2 săptămâni. Stațiunea se cheamă Sochi, iar jocurile olimpice primesc propriile lor terminale, cum este cazul acestui Samsung Galaxy Note 3...

Destul de aproape de noi, undeva în Rusia, lângă Marea Neagră vor avea loc jocuri olimpice de iarnă peste 2 săptămâni. Stațiunea se cheamă Sochi, iar jocurile olimpice primesc propriile lor terminale, cum este cazul acestui Samsung Galaxy Note 3 Olympic Games Edition.

Deocamdată el a debutat doar în Olanda și nu are mare lucru diferit față de acel Note 3 testat de noi anul trecut. Ambalajul este unul special, după cum se vede în imagine, iar phabletul vine la pachet cu bilete la sesiuni de patinaj de pe stadionul olimpic din Amsterdam. Evident oferta se aplică doar în Olanda, unde acest produs  e disponibil gratuity la abonament.

Observ și prezența unei huse flip cover cu emblema jocurilor în pachet și cumpărătorii acestui device au și șansa de a câștiga bilete la Sochi la olimpiadă. Evenimentul are loc între 6 și 23 februarie în Rusia și trebuie să aflați că Galaxy Note 3 este telefonul oficial al competiției, el fiind oferit tuturor atleților participanti.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×