Operatorul francez Bouygues renunță la taxarea serviciilor de roaming

Autor:  | Publicat în:  Comparatii Operatori 1.041 ori
<b>Operatorul francez Bouygues renunță la taxarea serviciilor de roaming</b>în ceea ce poate fi numit un pas revoluționar, un operator francez a decis să renunțe la tarifele pentru serviciile de roaming pentru Europa și teritoriile franceze internaționale. E vorba despre Bouygues Telecom, operator fondat în 1994. &nbsp;...

în ceea ce poate fi numit un pas revoluționar, un operator francez a decis să renunțe la tarifele pentru serviciile de roaming pentru Europa și teritoriile franceze internaționale. E vorba despre Bouygues Telecom, operator fondat în 1994.

Clienții abonamentelor Sensation vor putea efectua apeluri nelimitate și să trimită mesaje nelimitate către Franța și către alte teritorii franceze din lume. Ei vor putea și să folosească 3 GB de Internet mobil pe lună, care include și mesageria foto și video, asta pe lângă pachetul de date asociat abonamentului lor de 3 GB, 8 GB sau 16 GB.

în ultimii ani Comisia Europeană a tot redus tarifele de roaming, pe măsură ce Uniunea Europeană devine o entitate tot mai uniformă, iar granițele și diferențierile de tarife se estompează. Nu suntem departe de momentul în care se va renunța la roaming în Europa, spre dezamăgirea operatorilor telecom, care fac bani frumoși din asta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×