Meizu ar pregăti un smartphone dintr-o nouă gama, dotat cu procesor MediaTek Helio X25

1.032 ori
<b>Meizu ar pregăti un smartphone dintr-o nouă gama, dotat cu procesor MediaTek Helio X25</b>Meizu se număra printre puţinele companii proeminente care produc smartphone-uri, provin din China şi nu au avut lansări &icirc;nsemnate &icirc;n primele 2 luni ale acestui an. Se pare că ei pregătesc acum un smartphone deosebit, dintr-o serie...

Meizu se număra printre puţinele companii proeminente care produc smartphone-uri, provin din China şi nu au avut lansări însemnate în primele 2 luni ale acestui an. Se pare că ei pregătesc acum un smartphone deosebit, dintr-o serie nouă, un device separat de modelul MX6, ce va sosi în aprilie-mai.

O sursă apropiată de furnizorii de componente pentru Meizu afirmă că noul smartphone nu va face parte din seria Pro, Blue Charm sau MX. Nu avem un nume deocamdată, dar a fost menţionată ca dotare o variantă îmbunătăţită a procesorului MediaTek Helio X20, sub numele de Helio X25. Acest chip, cunoscut şi că MT6797T, va fi tactat la o frecvenţă superioară şi va fi mult mai puternic decât X20.

De vreme ce gama MX e cea de modele high end şi flagshipuri Meizu, noul model se va afla între handseturile accesibile Blue Charm şi seria MX. Se pare că nu doar Meizu va adopta procesorul MediaTek Helio X25, ci şi LeEco pe viitoare terminale. Ne aşteptam să vedem un răspuns de la MediaTek pentru cele mai noi chipseturi Exynos, Qualcomm şi HiSilicon. Să fie vorba de acest Helio?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×