Meizu Blue Charm Metal lansat oficial, vine cu un șasiu metalic arătos şi scanner de amprente; Costă sub 200 de dolari!

Autor:  | Publicat în:  Meizu 474 ori
<b>Meizu Blue Charm Metal lansat oficial, vine cu un șasiu metalic arătos şi scanner de amprente; Costă sub 200 de dolari!</b>După cum ne aşteptam, Meizu a lansat astăzi telefonul Blue Charm Metal, unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri cu sasiu metalic şi scanner de amprente. Terminalul are un design arătos şi vine &icirc;ntr-o serie de nuanţe inedite pentru un...

După cum ne aşteptam, Meizu a lansat astăzi telefonul Blue Charm Metal, unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri cu sasiu metalic şi scanner de amprente. Terminalul are un design arătos şi vine într-o serie de nuanţe inedite pentru un telefon metalic, precum roz sau albastru.

La bord se afla procesorul MediaTek Helio X10, un scanner de amprente şi un ecran de 5.5 inch, toate acestea la un preţ sub 200 de dolari. Produsul va fi disponibil doar în China iniţial şi la ceva vreme va sosi şi în Europa şi SUA, evident cu preţ un pic mai mare. Acest model măsoară 8.2 mm în grosime, cântăreşte 162 de grame şi rulează Android Lollipop cu Flyme OS 5.0 aplicat peste.

Meizu Blue Charm Metal lansat oficial

Ecranul său este un LTPS LCD de 5.5 inch cu rezoluţie Full HD, iar pe lângă procesorul octa core mai sus menţionat primim şi 2 GB RAM LPDDR3, o cameră de 13 megapixeli în spate, cu deschidere F/2.2, o cameră frontală de 5 MP şi 16 sau 32 GB stocare. Bateria este o unitate de 3140 mAh, iar handsetul e disponibil în 5 culori: alb, gri, albastru, auriu şi roz.

Meizu Blue Charm Metal

Meizu oferă şi o aplicaţie de fitness şi sănătate numita lifekit şi suport pentru plata cu mobilul folosind scannerul de amprente pentru autentificare. Data oficială de sosire în magazine a lui Meizu Blue Charm Metal este 2 noiembrie, iar preţul modelului de 16 GB este de 173 dolari, în vreme ce varianta de 32 GB costă 205 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×