Reducere masivă pentru Bluboo Maya Max, phablet de 6 inch cu design metalic arătos; Costă doar 139 dolari

1.133 ori
<b>Reducere masivă pentru Bluboo Maya Max, phablet de 6 inch cu design metalic arătos; Costă doar 139 dolari</b>Pentru că suntem la finalul verii o să vedeţi tot mai multe reduceri în această perioadă, de la haine la rechizite şi de la handset-uri la purtabile şi tablete. Azi descoperim o reducere interesantă de tip "flash sale" pentru phablet-ul Bluboo Maya Max..

Pentru că suntem la finalul verii o să vedeţi tot mai multe reduceri în această perioadă, de la haine la rechizite şi de la handset-uri la purtabile şi tablete. Azi descoperim o reducere interesantă de tip "flash sale" pentru phablet-ul Bluboo Maya Max, un model de 6 inch ce costă doar 139.99 dolari.

Preţul iniţial era de 208.22 dolari deci reducerea e semnificativă şi e inclus şi un cadou la pachet. Oferta se aplică doar în limita a 100 de unităţi, iar acest smartphone e disponibil pe argintiu sau bej şi vine cu un procesor octa core MediaTek MT6750, plus 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Primim şi un ecran Sharp HD de 6 inch şi o baterie Sony de 4200 mAh.

maya.png

Tot Sony a produs şi camera selfie de 8 MP şi cea principală de 13 MP. Fabricată din aluminiu Seria 6000, terminalul are port USB Type-C, scanner de amprente şi suport 4G LTE. E promisă şi acustica HiFi şi remarcăm muchiile curbate ale ecranului, datorită unui panou 2.5D. Produsul măsoară 9 mm în grosime şi cântăreşte 211 grame.

Avem şi Android 6.0 Marshmallow ca OS, iar acel cadou extra e probabil o husă sau o protecţie pentru ecran. Îl puteți comanda de pe Everbuying.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×