Huawei P10 Plus primește o nouă randare; phablet de 5.5 inch cu display curbat și scanner de iris

2.020 ori
<b>Huawei P10 Plus primește o nouă randare; phablet de 5.5 inch cu display curbat și scanner de iris</b>Mai acum câteva zile priveam asupra unor noi randări pentru smartphone-ul Huawei P10, terminal despre care se vehiculează faptul că va sosi în două versiuni diferite. Ei bine da, vom avea modelul standard cu display de 5.2 inch și varianta Plus cu display

Ultimele leak-uri referitoare la Huawei P10 ne-au adus și o serie de randări cu variantele de culoare ce ar urma să fie disponibile pe piață, printre acestea numărându-se un model pe mov și un altul pe verde care arătau destul de bine la prima vedere. După cum am aflat din rândurile anterioare, ar trebui ca P10 să fie lansat în două variante diferite - una standard și o alta de tip phablet numită P10 Plus.

Huawei P10 Plus

Scăparea de astăzi îl are în centrul atenției fix pe acest din urmă model pe care îl vedem reprezentat într-o randare detaliată. Se pare că vom avea parte de un display de 5.5 inch aici și fix ca Huawei Mate 9 Pro, panoul va adopta margini curbate. Scanner-ul de amprente va fi plasat frontal aici și potrivit unui nou raport ar urma să primim un procesor Kirin 965 și versiuni cu 6 GB RAM + 128 GB stocare, respectiv 8 GB RAM + 256 GB stocare.

Va exista și slot microSD, scanner de iris, o baterie de 3650 mAh la interior și sistemul de operare Android 7.0 Nougat preinstalat. Cât despre varianta standard Huawei P10, se pare că aceasta va sosi cu chipset Kirin 960, 4 GB RAM + 64 GB stocare / 6 GB RAM + 128 GB stocare și baterie de 3100 mAh. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×