LEAGOO M5 Edge este un telefon accesibil cu ecran curbat de 5 inch; Va debuta în iunie

1.642 ori
<b>LEAGOO M5 Edge este un telefon accesibil cu ecran curbat de 5 inch; Va debuta în iunie</b>Compania chineză Leagoo lucrează în acest moment la un smartphone foarte arătos și accesibil în același timp, model numit Leagoo M5 Edge și afișat în imaginile de mai jos. Ca dotări primim în cazul de față un display de 5 inch curbat spre margini fix ca

LEAGOO M5 Edge este un telefon nou al producătorului chinez LEAGOO, care se pregăteşte de debut în luna iunie. Iese în evidenţă prin panoul frontal cu margini curbate şi preţul accesibil. Terminalul are un display 3D cu muchii foarte înguste şi screen to body ratio de 80%.

Leagoo M5 EDGE

Terminalul pare să aibă un corp metalic, cu antene plasate la marginea superioară şi inferioară a spatelui, după model iPhone 7 şi Meizu Pro 6. Va sosi cu două sloturi SIM, un procesor quad core şi o cameră de 13 MP în spate, plus una frontală de 8 MP. Primim şi conectivitate 4G, iar smartphone-ul rulează Android 6.0 Marshmallow, cu aşa numitul Freeme OS 6.0 aplicat peste.

Telefonul măsoară 8.5 mm în grosime, cântăreşte 164.5 grame şi are scanner de amprente plasat în spate. Vine cu baterie de 2000 mAh, 16 GB stocare şi 2 GB RAM, plus slot microSD. Iese în evidenţă totuşi panoul frontal cu margini curbate. Preţul ar trebui să fie undeva sub 130 de dolari, conform producătorului, iar Leagoo M5 Edge este un urmaş al lui Leagoo M5 lansat cu luni în urmă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×