Meizu M1 Note, phablet-ul ce copiază design-ul lui iPhone 5c va ajunge și în Europa

Autor:  | Publicat în:  Meizu 619 ori
<b>Meizu M1 Note, phablet-ul ce copiază design-ul lui iPhone 5c va ajunge și în Europa</b>Printre producătorii chinezi de smartphone-uri ce au lansat produse foarte interesante anul trecut s-a numărat și Meizu. Această companie ne-a adus spre sf&acirc;rșitul lui 2014 unul dintre cele mai interesante telefoane prin raportul calitate-preț,...

Printre producătorii chinezi de smartphone-uri ce au lansat produse foarte interesante anul trecut s-a numărat și Meizu. Această companie ne-a adus spre sfârșitul lui 2014 unul dintre cele mai interesante telefoane prin raportul calitate-preț, și anume modelul Meizu M1 Note, phablet ce copiază design-ul lui iPhone 5c.

Din câte aflăm astăzi, chinezii se pregătesc și pentru debutul smartphone-ului în cauză pe piața internațională. Astfel, prețul device-ul ar putea fi de aproximativ 200 dolari, ținând cont de faptul că în China acesta se comercializează undeva pe la 160$.

Pe partea de specificații tehnice, Meizu M1 Note ne oferă un display FHD de 5.5 inch, un procesor octa-core MediaTek MT6752 de 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 sau 32 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț dual. La interior se află și un senzor selfie de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE și o baterie de 3.140 mAh.

escoperim și faptul că ediția internațională ar putea sosi defapt cu un procesor octa-core Snapdragon 615. Rămâne de văzut ce update-uri va opera Meizu pe magazinul său online și care va fi prețul terminalului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×