Carcasa lui Meizu MX6 apare într-o primă fotografie; se păstrează design-ul întâlnit pe modelul Pro 6

Autor:  | Publicat în:  Meizu 796 ori
<b>Carcasa lui Meizu MX6 apare într-o primă fotografie; se păstrează design-ul întâlnit pe modelul Pro 6</b>Meizu Pro 6 abia ce a fost lansat, dar iată că producătorul chinez nu stă degeaba și lucrează chiar în acest moment la dezvoltarea unui model de tip phablet numit MX6. Carcasa spate a acestui terminal ni se prezintă astăzi prin intermediul unor

Deși cei de la Meizu au lansat de curând smartphone-ul Pro 6 ce impresionează prin al său procesor deca-core Helio X25 și prin blițul format din 10 led-uri, iată că producătorul mai pregătește un terminal la fel de interesant. Ne referim la Meizu MX6, telefon al cărui șasiu se afișează astăzi într-o primă imagine.

Observăm aici faptul că se păstrează design-ul întâlnit pe modelul Pro 6, fiind vorba despre un corp complet metalic și despre o cameră foto însoțită de un bliț circular. Diferențe vom avea totuși între cele două modele, Meizu MX6 urmând a opta pentru un display mai generos de 5.5 inch (vs. 5.2 inch).

De asemenea, există informații potrivit cărora noul smartphone va opta pentru o baterie de 4000 mAh capabilă să ofere o autonomie superioară. Sursa chineză din spatele imaginilor de astăzi susține că lansarea lui Meizu MX6 ar putea avea loc în cea de-a doua parte a anului 2016, posibil în iunie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×