Carcasa lui Meizu MX6 apare într-o primă fotografie; se păstrează design-ul întâlnit pe modelul Pro 6

856 ori
<b>Carcasa lui Meizu MX6 apare într-o primă fotografie; se păstrează design-ul întâlnit pe modelul Pro 6</b>Meizu Pro 6 abia ce a fost lansat, dar iată că producătorul chinez nu stă degeaba și lucrează chiar în acest moment la dezvoltarea unui model de tip phablet numit MX6. Carcasa spate a acestui terminal ni se prezintă astăzi prin intermediul unor

Deși cei de la Meizu au lansat de curând smartphone-ul Pro 6 ce impresionează prin al său procesor deca-core Helio X25 și prin blițul format din 10 led-uri, iată că producătorul mai pregătește un terminal la fel de interesant. Ne referim la Meizu MX6, telefon al cărui șasiu se afișează astăzi într-o primă imagine.

Observăm aici faptul că se păstrează design-ul întâlnit pe modelul Pro 6, fiind vorba despre un corp complet metalic și despre o cameră foto însoțită de un bliț circular. Diferențe vom avea totuși între cele două modele, Meizu MX6 urmând a opta pentru un display mai generos de 5.5 inch (vs. 5.2 inch).

De asemenea, există informații potrivit cărora noul smartphone va opta pentru o baterie de 4000 mAh capabilă să ofere o autonomie superioară. Sursa chineză din spatele imaginilor de astăzi susține că lansarea lui Meizu MX6 ar putea avea loc în cea de-a doua parte a anului 2016, posibil în iunie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×