Motorola Moto X (2017) apare în fotografii reale; design-ul nu pare a fi un punct forte

1.145 ori
<b>Motorola Moto X (2017) apare în fotografii reale; design-ul nu pare a fi un punct forte</b>Iată că după acea fotografie care ne prezenta carcasa metalică destinată smartphone-ului Motorola Moto X (2017), vedem acum și fotografii cu dispozitivul asamblat. Din păcate trebuie să spunem că acest design pe care îl vedem aici nu este deloc unul

În urmă cu ceva timp am aruncat și o privire asupra unei fotografii care ne prezentau carcasa metalică destinată smartphone-ului Moto X (2017), terminal care astăzi se afișează și în fotografii reale. Din păcate trebuie să spunem că acest design pe care îl vedem aici, nu este deloc unul impresionant. Acest lucru se remarcă mai ales atunci când privim telefonul din față unde panoul frontal pare a opta pentru margini foarte generoase în jurul ecranului, cel puțin având în vedere standardele actuale. 

Moto X 2017

Avem aici și un buton home fizic care cel mai probabil ascunde și scanner-ul de amprente, iar privit din spate remarcăm prezența unei camere foto circulare similară ca formă celei de pe modelele din seria Moto Z. Tot pe spate întâlnim și logo-ul Motorola și după cum ați putut remarca, est vorba despre o carcasă metalică unibody în cazul de față.

MOTO X 2017

Din punct de vedere al dotărilor hardware ne putem aștepta să vedem aici un display de 5 sau 5.2 inch cu rezoluție Full HD, un procesor octa-core Qualcomm, 3 sau 4 GB memorie RAM și o baterie de 2500 - 3000 mAh. Rămâne de văzut ce alte informații vor mai ieși la iveală în perioada imediat următoare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×