ZTE Axon 7 Max apare în fotografii reale; phablet de 6 inch cu cameră duală

847 ori
<b>ZTE Axon 7 Max apare în fotografii reale; phablet de 6 inch cu cameră duală</b>Pe rețeaua de socializare Weibo ajung astăzi o serie de fotografii reale cu un viitor phablet pregătit de către ZTE, și anume modelul Axon 7 Max. Terminalul sosește cu un display Full HD de 6 inch, iar printre alte dotări avem și procesorul octa-core

Din partea chinezilor de la ZTE așteptăm în perioada următoare și debutul smartphone-ului Axon 7 Max - un phablet cu diagonala de 6 inch ce astăzi apare în fotografii reale. Noul produs va adopta un design metalic, dar și o cameră foto duală după cum se poate remarca din imaginile de mai jos. Vom avea un bliț dual-tone alături și un telemetru laser pentru o focalizare mai precisă și mai rapidă a subiectului.

ZTE Axon 7 Max

Potrivit detaliilor de aici, phablet-ul ne va oferi un ecran cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare. În mod interesant, se pare că vom primi sistemul de operare Android 7.0 Nougat la bord alături de interfața MiFavor UI 4.0. 

ZTE Axon 7 Max

Vom regăsi aici și un scanner de amprente, iar de la camera duală așteptăm funcții speciale precum posibilitatea de a modifica punctul de focus chiar și după realizarea fotografiilor. Aparent, ZTE ar urma să prezinte acest produs la sfârșit de octombrie, sau cel mai probabil la începutul lunii noiembrie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×