Huawei va sosi cu o nouă gamă de terminale la IFA 2016; fără Mate 9 sau Mate S2 pe lista de lansări

829 ori
<b>Huawei va sosi cu o nouă gamă de terminale la IFA 2016; fără Mate 9 sau Mate S2 pe lista de lansări</b>Înainte de startul show-ului IFA 2016 ce are loc în Berlin la începutul lunii septembrie, avem pregătite câteva evenimente de presă ale producătorilor ce doresc să-și prezinte handset-urile la care au lucrat mai devreme. Și Huawei se numără printre aceste

Ne mai despart doar câteva zile până la evenimentul Huawei din Berlin ce va avea loc pe data de 1 septembrie și unde așteptăm lansarea de noi terminale hardware. Deși existau zvonuri cum că producătorul chinez plănuiește să aducă fie modelul Mate S2 fie phablet-ul Mate 9, se pare că într-un final nu va fi vorba despre un asemenea nou terminal din gama Mate - detaliu dezvăluit chiar de către un oficial al companiei.

Huawei Nova

În schimb, vom asista la debutul unui model ce s-ar putea numi Huawei Nova și care va fi destinat publicului feminin. Acesta s-a afișat anterior într-o fotografie parțială ce ne prezenta faptul că vine într-o carcasă metalică de culoare auriu. Ulterior am văzut și un teaser oficial pentru evenimentul pre-IFA, iar astăzi remarcăm numeroasele imagini distribuite de către Huawei pe pagina sa oficială de Instagram.

Toate aceste materiale sunt însoțite și de sloganul 'Defy Expectations / Sfidează așteptările' - slogan ce ne îndeamnă să ne aștepăm de la un terminal cu totul și cu totul inedit. Vedem și indicii ce fac referire la faptul că telefonul va fi unul elegant, unul ce va beneficia de un mod power saving pentru baterie, dar care va aduce și un display caracterizat de claritate și culoare - poate chiar unul cu tehnologie AMOLED. 

De asemenea, se face aluzie și la faptul că telefonul va oferi rezultate interesante la captura low-light. Cât de mult ne va impresiona Huawei Nova aflăm pe data de 1 septembrie în Berlin!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×