Meizu M8, editia a doua, rezolva problemele primului M8?

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.318 ori
<b>Meizu M8, editia a doua, rezolva problemele primului M8?</b>Cea mai celebra clona a lui iPhone, Meizu M8 va avea un succesor, cu un nume la fel de neinspirat ca dotarile si data tarzie de lansare a primului model: M8 Second Edition. Acest terminal va aduce cateva schimbari fata de primul handset, fiind practic un...

Cea mai celebra clona a lui iPhone, Meizu M8 va avea un succesor, cu un nume la fel de neinspirat ca dotarile si data tarzie de lansare a primului model: M8 Second Edition.

Acest terminal va aduce cateva schimbari fata de primul handset, fiind practic un remake al modelului initial. Printre modificari se numara un semnal mai puternic, un slot pentru SIM-uri mai usor de utilizat, un nou firmware si un... nou ambalaj, de parca asta ar conta in decizia cumparatorului de a achizitiona handsetul.

Meizu M8 Second Edition va sosi in China la pretul de 293 de dolari, aceasta suma fiind suficienta si pentru a achizitiona un terminal Android de nivel mediu deblocat, daca prindeti aluzia noastra deloc subtila.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×