Philips Xenium K700, un telefon cu o baterie impresionanta, design de PMP

Autor:  | Publicat în:  Philips 3.008 ori
<b>Philips Xenium K700, un telefon cu o baterie impresionanta, design de PMP</b>Daca terminalul din imaginea de mai jos va pare familiar, ei bine el nu este noul Walkman al celor de la Sony, ci un telefon Philips, modelul Xenium K700. Acest handset tocmai a fost reprezentat sub forma de imagini pe acest site rusesc, unde am...

Daca terminalul din imaginea de mai jos va pare familiar, ei bine el nu este noul Walkman al celor de la Sony, ci un telefon Philips, modelul Xenium K700. Acest handset tocmai a fost reprezentat sub forma de imagini pe acest site rusesc, unde am descoperit si specificatiile sale.

Noul Xenium vine cu un ecran touchscreen TFT LCD de 2.8 inchi, cu rezolutie de 400 x 240 pixeli, suport pentru conectivitate GSM/GPRS/EDGE, procesor grafic dedicat, o camera de 3.2 megapixeli cu autofocus si suport pentru inregistrare video.  In ce priveste playback-ul media, Philips Xenium K700 suporta fisiere in format RMBV, FLV, MP3, AC, APE, FLAC, AVI, Divx si WMA, iar bateria sa rezista pana la 4 ore in mod playback video, respectiv 25 de ore in mod playback audio.

Philips Xenium K700

Aceeasi baterie impresionanta va rezista pana la o luna in standby si va furniza 8.5 ore de convorbiri. Memoria interna a lui K700 este de 48 MB, dar exista si un slot pentru carduri microSD de pana la 8 GB, pe care il puteti folosi. Lista de specificatii a terminalului se incheie cu Bluetooth 2.0, USB 2.0, radio FM cu RDS si un jack audio de 3.5 mm. Oare va ajunge vreodata acest handset si in Romania?

Philips Xenium K700

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×