Meizu M9, un telefon Android 2.1 care va debuta in august

1.771 ori
<b>Meizu M9, un telefon Android 2.1 care va debuta in august</b>Meizu este un nume celebru pentru cei pasionati de clone iPhone, dar iata ca firma pregateste acum un terminal Android, care sa ia locul controversatului model Meizu M8. M9 va rula Android 2.1 si este posibil sa arate ca designul de mai jos. &nbsp; &nbsp;...

Meizu este un nume celebru pentru cei pasionati de clone iPhone, dar iata ca firma pregateste acum un terminal Android, care sa ia locul controversatului model Meizu M8. M9 va rula Android 2.1 si este posibil sa arate ca designul de mai jos.

Din cate stim pana acum de la CEO-ul Meizu Jack Wong, noul terminal va folosi un procesor Samsung S5PC110 de 1 GHz, un display touch de 3.6 inchi, HDMI out 1.3 si va rula Android 2.1. Meizu M9 va debuta in luna august, cu un pret de aproximativ 350 de dolari, in functie si de oferta operatorilor de telefonie care il vor adopta.

Avand in vedere intarzierile uriase ale primului model, nu ne-ar mira sa aflam ca telefonul va fi lansat pana la urma in 2012.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×