Meizu MX6 apare în AnTuTu cu procesor deca-core Helio X20, 4 GB RAM și display FHD

988 ori
<b>Meizu MX6 apare în AnTuTu cu procesor deca-core Helio X20, 4 GB RAM și display FHD </b>Meizu MX6 ar urma să fie lansat oficial pe data de 19 iulie în cadrul unui eveniment de presă, telefon ce astăzi își prezintă câteva dintre specificațiile sale tehnice prin intermediul unei capturi de ecran din AnTuTu. De aici aflăm că smartphone-ul va

Aflam ieri că până și oficialii Meizu au ajuns la concluzia ca produsele dezvoltate nu sunt organizate în mod clar și inteligent cum ar trebui de fapt, fiind creat astfel un întreg val de confuzie în interiorul companiei. La mijlocul acestei 'probleme' pare a se afla Meizu MX6, un telefon ce se pregătește de lansarea oficială și care seamănă prea mult cu un alt terminal din portofoliu, și anume Pro 6.

Meizu MX6 AnTuTu

În vreme ce compania probabil caută soluții pentru evitarea situațiilor de genul pe viitor, vedem astăzi o captură de ecran din AnTuTu ce ne prezintă câteva dintre dotările hardware pe care MX6 ni le va oferi la pachet. Ei bine, aflăm de aici că telefonul va oferi un display cu rezoluție Full HD fără a fi dezvăluită și dimensiunea sa, un procesor deca-core Helio X20 și un chip grafic Mali-T880.

Primim o cameră foto principală de 12 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli și 4 GB memorie RAM. Spațiul de stocare disponibil este de 32 GB, iar ca OS avem aici Flyme 5.2.2. Mai multe detalii rămân a fi dezvăluite oficial în cadrul evenimentului de pe 19 iulie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×