Meizu MX3 gata de lansare În Ucraina; Cu un pas mai aproape de România!

1.348 ori
<b>Meizu MX3 gata de lansare În Ucraina; Cu un pas mai aproape de România!</b>Celebrul telefon Meizu MX3 e gata să ajungă în Ucraina prin operatorul local Citrus, fiind astfel cu un pas mai aproape de România. Două companii pe care le așteptăm cu nerăbdare în țara noastră sunt Xiaomi și Meizu, în ideea că livrează...

Celebrul telefon Meizu MX3 e gata să ajungă în Ucraina prin operatorul local Citrus, fiind astfel cu un pas mai aproape de România. Două companii pe care le așteptăm cu nerăbdare în țara noastră sunt Xiaomi și Meizu, în ideea că livrează terminale high end la prețuri foarte bune.

în plus experienta Android de pe handseturile companiilor este customizata într-un mod atractiv. Din ce am înțeles Meizu MX3 va costa 373 de dolari la ucrainieni, ceea ce nu e rău deloc pentru un telefon Full HD cu ecran de 5.1 inch, 2 GB RAM și procesor octa core Exynos. Terminalul vine și cu 16, 32 sau 64 GB memorie internă, cameră de 8 megapixeli cu bliț LED și baterie de 2400 mAh.

Handsetul măsoară 9.1 mm în grosime, cântărește 143 de grame și a debutat pe piața în octombrie. El rulează Android Jelly Bean cu Flyme 3.0 OS aplicat peste sub formă de customizare. Cu puțin noroc până în primăvara vedem și la noi acest device, poate chiar la un preț la fel de rezonabil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×