Samsung Galaxy S5 ar putea veni cu scanner pentru iris și ecran 2K

1.570 ori
<b>Samsung Galaxy S5 ar putea veni cu scanner pentru iris și ecran 2K</b>S-a zvonit în trecut ca Samsung Galaxy S5 va trece la nivelul următor al autentificării, ce implică scanarea irisului utilizatorului, iar acum acest zvon revine în actualitate. Astăzi aflăm noi detalii despre device, disponibile în rândurile...

S-a zvonit în trecut ca Samsung Galaxy S5 va trece la nivelul următor al autentificării, ce implică scanarea irisului utilizatorului, iar acum acest zvon revine în actualitate. Astăzi aflăm noi detalii despre device, disponibile în rândurile următoare.

Până acum aflasem că acest terminal ar putea veni cu un corp metalic sau dacă nu, măcar cu o structură de rezistență metalică. Acum se discută tot mai mult despre implementarea unui ecran 2K pe acest smartphone dar și despre autentificarea prin scanarea irisului. Aparent Samsung nu a reușit să implementeze un sistem eficient de amprentare și dorește o alternativă viabilă.

Ideea este de a folosi o cameră frontală cu sensibilitate crescută pentru a scana irisul, acea parte unică a fiecăruia dintre noi, imposibil de replicat. Din aceeași serie de scăpări și scurgeri de informații aflăm că Tizen va avea un rol important în planurile Samsung pe 2014, dar nu vă așteptați totuși la un S5 cu acest OS.

Ce metodă de autentificare vi se pare mai eficientă: cea de amprentare sau scanarea irisului?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×