Meizu Mix este primul smartwatch al companiei chineze, vine cu look de ceas analogic, funcţii de fitness tracking

925 ori
<b>Meizu Mix este primul smartwatch al companiei chineze, vine cu look de ceas analogic, funcţii de fitness tracking</b>Meizu a intrat pe piaţa smartwatch cu un model interesant, cunoscut sub numele de Meizu Mix. Ceasul arata precum unul analogic, dar cumva "înghesuie" şi funcţii de fitness tracking la pachet. Reţineţi că acest produs e deocamdată subiectul unui proces..

Meizu a intrat pe piaţa smartwatch cu un model interesant, cunoscut sub numele de Meizu Mix. Ceasul arată precum unul analogic, dar cumva "înghesuie" şi funcţii de fitness tracking la pachet. Reţineţi că acest produs e deocamdată subiectul unui proces de crowdfunding, prin site-ul Taobao.

Meizu Mix foloseşte un motoraş pentru vibraţii, LED pentru alerte şi se conectează via Bluetooth 4.0 la smartphone. Are şi giroscop, accelerometru şi o baterie de 270 mAh, care ar trebui să asigure până la 240 de zile de utilizare continuă, ceea ce mi se pare enorm. Practic, acest smartwatch nu are display, ci o faţadă analogică de ceas clasic, de aici şi economia de baterie.

Purtabilul vine într-o variantă de 42 mm, pe negru sau argintiu şi are protecţie din sticlă de safir in zona frontală. Meizu Mix e rezistent la apă până la o adâncime de 30 de metri şi preţurile listate pe site-ul de crowdfunding sunt de 151 dolari pentru modelul cu curea denim, 196 dolari pentru cel cu curea din piele şi 226 dolari pentru cel cu curea din oţel. Mix debutează în octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×