Meizu pregăteşte o variantă specială de smartphone Star Trek Beyond, cu funcţii AR şi VR; Derivat din modelul M3 Max

767 ori
<b>Meizu pregăteşte o variantă specială de smartphone Star Trek Beyond, cu funcţii AR şi VR; Derivat din modelul M3 Max</b>Chiar dacă filmul Star Trek Beyond e pe finalul rulajului sau în cinematografe şi e gata să părăsească sălile de cinema, asta nu înseamnă că imaginea să nu va fi folosită de diferiţi producători de gadgeturi. Printre ei se numără şi Meizu..

Chiar dacă filmul Star Trek Beyond e pe finalul rulajului său în cinematografe şi e gata să părăsească sălile de cinema, asta nu înseamnă că imaginea să nu va fi folosită de diferiţi producători de gadgeturi. Printre ei se numără şi Meizu, care pregăteşte o versiune specială de smartphone Star Trek Beyond.

El va debuta pe 31 august, poate chiar în cadrul IFA. Au apărut şi imagini cu acest model, care ar urma să aibă funcţii speciale augmented reality şi virtual reality, în relaţie cu universul Star Trek. Totul se aliniază cu debutul în China al filmului, care are loc pe 2 septembrie, probabil după ce a trecut printr-o cenzură dura în ultimele săptămâni.

Terminalul pare să fie Meizu M3 Max, pe care îl aşteptam în perioada următoare, model care ar urma să vină cu un procesor puternic, un Exynos 8890 împrumutat de la Galaxy S7, plus 4 GB RAM şi 32 GB stocare. Cu câteva ore în urma aflăm şi că terminalul va fi un phablet metalic cu ecran de 6 inch şi buton mTouch cu scanner de amprente.

Aşteptaţi-vă şi la multiple conţinuturi şi teme Star Trek la bord, plus aplicaţii AR si VR.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×