Meizu MX5 Pro apare într-o imagine proaspătă hands on, ar putea debuta în septembrie

1.006 ori
<b>Meizu MX5 Pro apare într-o imagine proaspătă hands on, ar putea debuta în septembrie</b>Următoarea săptăm&acirc;nă va sta sub semnul lansărilor Motorola, Meizu, ZTE şi Microsoft, dar asta nu &icirc;nseamnă că nu mai avem &icirc;ncă o serie de debuturi interesante &icirc;n septembrie. Spre exemplu, Meizu nu se mulţumeşte doar cu...

Următoarea săptămână va sta sub semnul lansărilor Motorola, Meizu, ZTE şi Microsoft, dar asta nu înseamnă că nu mai avem încă o serie de debuturi interesante în septembrie. Spre exemplu, Meizu nu se mulţumeşte doar cu modelul midrange ce soseşte peste câteva zile, ci îl pregăteşte şi pe MX5 Pro pentru lansare. Iar azi vedem o imagine nouă cu el.

E vorba despre o imagine hands on, cu acest terminal care va sosi la timp pentru a se duela cu Xiaomi Mi 4i, în varianta pentru China. Meizu MX5 Pro ar urma să dispună de un procesor MediaTek Helio X20, plus 4 GB RAM şi o baterie de 4000 mAh. Terminalul va avea şi un ecran Quad HD de 6 inch şi cu astfel de dotări, el se poate bate de la egal cu viitoarele flagshipuri Windows 10 Mobile, dar şi cu Galaxy Note 5 chiar.

Noul handset Meizu va mai veni si cu o cameră de 20 de megapixeli cu stabilizare optică şi va avea în zona frontală un buton Home fizic, cu scanner de amprente integrat, după cum se vede. Se vehiculează şi un preţ de 402 dolari, excelent având în vedere dotările noului venit. Aşteptam acest produs şi la noi în ţară, poate cu un preţ la fel de atractiv.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×