Meizu MX6 este scos din cutie; vedem fotografii cu terminalul și o comparație cu modelul Pro 6

1.467 ori
<b>Meizu MX6 este scos din cutie; vedem fotografii cu terminalul și o comparație cu modelul Pro 6</b>La scurt timp după anunțul oficial, iată că Meizu MX6 începe a sosi la teste în China - zi în care edem telefonul scos din cutie și prezentat sub formă de fotografii. Interesant este faptul că producătorul chinez pune accent și pe prezentare în cazul de

Chiar marți, compania chineză Meizu anunța lansarea smartphone-ului MX6 - terminal cu display de 5.5 inch ce ajunge la vânzare în Chinapentru suma de doar 300 dolari. Astăzi, prin intermediul publicației digi-wo.com avem ocazia să privim asupra unor fotografii ce ne prezintă scoaterea din cutie a acestui nou model, dar și o comparație a design-ului cu varianta de 5.2 inch lansată anterior și numită Pro 6.

Meizu MX6

La fel ca modelul din urmă, și Meizu MX6 adoptă un design similar - fiind cazul unei carcase unibody din metal ce adoptă și benzi din plastic pentru antene exact ca cele ce vor fi regăsite pe iPhone 7. Trecând la cutia în care sosește acest handset, nu putem să nu remarcăm faptul că Meizu pune accent și pe prezentarea produsului - experiența de unboxing fiind un foarte interesantă în cazul de față.

Meizu MX6

În cutie regăsim totuși doar puține accesorii, printre ele numărându-se încărcătorul, cablul de date, o cheiță metalică pentru accesarea slotului SIM și un mic manual. Dotările hardware pe care acest smartphone ni le aduce la pachet sunt reprezentate de către un display FHD de 5.5 inch, de procesorul deca-core Helio X20, și de către chip-ul de 4 GB memorie RAM. Avem o cameră foto principală de 12 megapixeli și o baterie de 3060 mAh la pachet.

După cum precizam, printre aceste fotografii avem și o serie de imagini în care telefonul este comparat cu Meizu Pro 6 din punct de vedere al design-ului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×