Varianta compactă a lui Meizu M2 Note se afișează în fotografii; aflăm și câteva specificații posibile

1.174 ori
<b>Varianta compactă a lui Meizu M2 Note se afișează în fotografii; aflăm și câteva specificații posibile</b>Nu cu mult timp &icirc;n urmă, chinezii de la Meizu anunțau lansarea lui M2 Note, un phablet de 5.5 inch al cărui preț nu depășește pragul de 130$. Astăzi &icirc;nsă, o serie de fotografii ajunse pe web ne dezvăluie faptul că Meizu are &icirc;n...

Nu cu mult timp în urmă, chinezii de la Meizu anunțau lansarea lui M2 Note, un phablet de 5.5 inch al cărui preț nu depășește pragul de 130$. Astăzi însă, o serie de fotografii ajunse pe web ne dezvăluie faptul că Meizu are în plan și introducerea pe piață a unei versiuni ceva mai compacte ce ar putea fi numită M2 Mini, sau pur și simplu Meizu M2.

Din câte putem vedea, la capitolul design nu sunt mari diferențe între cele două modele, telefoanele sosind cu același spate lucios din plastic. Potrivit GFXBench, această variantă compactă va aduce un display Full HD de 4.6 inch, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare.

De asemenea, vom avea la dispoziție și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop împreună cu interfața producătorului aplicată peste. Rămâne de văzut când va fi lansat oficial acest model și dacă prețul său va fi mai mic de 99$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×