Roboform Password Manager oferă acum suport pentru autentificare pe bază de amprentă

992 ori
<b>Roboform Password Manager oferă acum suport pentru autentificare pe bază de amprentă</b>Autentificarea pe bază de amprentă a devenit acum o opțiune întâlnită chiar și pe modelele din zona mid-range, modalitate prin care datele stocate pe device sunt în deplină siguranță. După ce Marshmallow a venit cu suport pentru scanner de amprente, iată

În ziua de azi scannerul de amprentă a devenit deja o dotare standard pe mobil şi după ce Marshmallow a oficializat acest tip de modalitate de autentificare, suportând-o nativ, începem să vedem şi băncile de la noi oferind opţiuni de genul. Mai nou şi password managerele ca Roboform au această funcţionalitate.

Roboform

Roboform e probabil cel mai celebru password manager de pe Android, iar cea mai nouă versiune a sa, 4.3.7 aduce suport pentru scanare de amprente pe Android Marshmallow şi pe terminalele Samsung. RoboForm se ocupă atât cu administrarea de parole, cât şi cu completarea automată de formulare spre exemplu, permiţând autentificarea în multiple site-uri, aplicatii şi câmpuri de logare.

Chiar şi autentificarea în multipli paşi e suportată şi veţi putea vizualiza şi edita aplicaţiile/serviciile în care vă logaţi. Puteţi şi să generaţi parole ultra securizate cu un Password Generator. Pe lângă suportul pentru scanerul de amprente, nouă versiune îmbunătăţeşte viteza de navigare în liste, creşte stabilitatea şi permite sincronizarea cu anumite servere RoboForm.

Îl descărcaţi de aici

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×