Meizu Note 8 Plus apare într-o fotografie reală cu 4 camere în spate, design stil Huawei Mate 20 Pro

1.198 ori
<b>Meizu Note 8 Plus apare într-o fotografie reală cu 4 camere în spate, design stil Huawei Mate 20 Pro</b>Vedem astăzi și o fotografie reală cu Meizu Note 8 Plus, terminal care aparent va aduce o cameră foto cvadruplă în spate, adică 4 senzori. Aceștia sunt amplasați într-un modul pătrat similar cu cel văzut pe Huawei Mate 20 Pro și avem de-a face

Meizu M8 Note este un smartphone care debuta luna trecută cu dotări high end și preț de doar 187 de dolari. Sosea în China și e gata să primească o versiune avansată, cunoscută drept Meizu Note 8 Plus, care tocmai a scăpat într-o fotografie reală.

Are un design al spatelui în stil Huawei Mate 20 Pro, mai ales dacă ne uităm la cameră pătrată. Diferență e că aici primim 4 camere și nu 3 camere și un bliț. Listarea de pe SlashLeaks a terminalului îl prezintă pe nou venit cu numele de cod M1823 și cu un corp metalic rozaliu. Avem și un cititor de amprente imediat sub camera pătrată.

Setup-ul acesta quad camera ar urma să integreze printre altele senzorul principal Sony IMX362 de la Meizu M8 Note. Va veni împreună cu un senzor de adâncime, obiectiv super wide angle și obiectiv telephoto. Posibil să împrumute chiar unii din senzorii lui Galaxy A9 (2018). Nu știm ce specificații va avea acest terminal Meizu, dar probabil sunt derivate din M8 Note.

Ecranul de 6 inch IPS LCD Full HD+ ar putea fi pătrat, procesorul Snapdragon 632 ar putea fi totuși upgradat, avem și cel puțin 4 GB RAM sau 6 GB și 64 GB stocare. Bateria de 3600 mAh este și ea în cărți, iar peste Android Oreo ar trebui să fie Flyme UI.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×