Meizu 16s apare într-o nouă fotografie cu muchii înguste ale panoului frontal și fără decupaje în ecran

703 ori
<b>Meizu 16s apare într-o nouă fotografie cu muchii înguste ale panoului frontal și fără decupaje în ecran</b>Din partea celor de la Meizu așteptăm în această primăvară și lansarea smartphone-ului Meizu 16s, telefon pe care l-am mai văzut anterior în fotografii și care ne uimea prin muchiile foarte înguste din jurul ecranului

Din partea celor de la Meizu așteptăm în această primăvară și lansarea smartphone-ului Meizu 16s, telefon pe care l-am mai văzut anterior în fotografii și care ne uimea prin muchiile foarte înguste din jurul ecranului. Acum device-ul are parte de o apariție proaspătă ce vine să reconfirme acest detaliu și posibilitatea ca lansarea să fie foarte aproape.

Meizu 16s

Așa cum se poate observa, Meizu 16s este un phablet cu diagonală generoasă - existând posibilitatea ca varianta pe care o vedem aici să fie cea Plus cu ecran de 6.76 inch și tehnologie Super AMOLED. Marginile din jurul ecranului sunt foarte mici și la fel și cele de sus și jos, aici simetria fiind la posturi.

Cumva chinezii de la Meizu au reușit să integreze camera selfie într-un loc îngust în zona superioară, cât și un earpiece. Astfel nu este nevoie de un decupaj circular în ecran sau mai rău de un notch generos precum la iPhone. La ultima verificare, acest smartphone era așteptat cu procesor Snapdragon 855, cameră foto de 48 mpx în spate și la un preț de aproximativ 450 euro. 

Să vedem dacă aceste dotări se confirmă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×