Google lansează noua variantă de Wear OS "H", cu funcție Power Saving nouă

1.704 ori
<b>Google lansează noua variantă de Wear OS "H", cu funcție Power Saving nouă</b>Descoperim astăzi faptul că cei de la Google au lansat pe piață o nouă variantă a sistemului de operare WearOS, release numit WearOS H care aduce la pachet o funcție power saving actualizată. Cât de mult vom economisi energie astfel

Google a anunțat în această săptămâna o nouă versiune a lui Wear OS, platformă sa pentru purtabile. Nouă variantă este cunoscută drept "Wear OS H" și se axează pe funcții noi de tip power saving.

E o nomenclatură inedită pentru Wear OS, care a trecut deja printr-o schimbare de nume de la Android Wear la Wear OS și de obicei primea cifre pentru versiune. Iată cum arată changelog-ul noului software:

  • Battery Saver nou: funcția Battery Saver se va activa automat atunci când bateria scade sub 10%
  • Eficiență Off Body îmbunătățită: ceasul va intra în mod Deep Sleep dacă nu a fost purtat 30 de minute
  • Smart App Resume pentru toate aplicațiile: veți continua de unde ați rămas în aplicații dacă ieșiți în alte meniuri
  • Power Off în 2 pași: țineți apăsat butonul Power pentru a vedea meniul în loc să faceți săpături în setări

Actualizarea se va face în pași lunile viitoare, câte un teritoriu pe rând. Nu toate ceasurile se califică pentru update. Wear OS a fost actualizat ultima oară cu un nou layout și shortcut-uri accesibile ușor prin swipe pentru Google Fit și Google Assistant. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×