Meizu Note 9 are lansarea programată pentru data de 6 martie în China; Phablet de 6.2 inch

748 ori
<b>Meizu Note 9 are lansarea programată pentru data de 6 martie în China; Phablet de 6.2 inch </b>La câteva zile de la certificarea TENAA oferită smartphone-ului Meizu Note 9 iată că aflăm și data la care acest handset va deveni oficial în China. Este vorba despre 6 martie, zi în care telefonul debutează în țara natală la pachet

La câteva zile de la certificarea TENAA oferită smartphone-ului Meizu Note 9 iată că aflăm și data la care acest handset va deveni oficial în China. Este vorba despre 6 martie, zi în care telefonul debutează în țara natală la pachet cu un ecran de 6.2 inch ce adoptă decupaj picătură și o rezoluție FHD+. Are și alte dotări atractive și vi le reamintim prin intermediul rândurilor următoare. 

Meizu Note 9

Ei bine, pe listă se mai află și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 675, 6 GB RAM + 64 GB de stocare flash, cât și slot pentru carduri microSD de până la 256 GB. Va avea și cameră selfie de 20 megapixeli, iar în spate o cameră foto principală de 48 + 5 megapixeli capabilă de fotografiere bokeh.

Meizu nOTE 9

Meizu Note 9 măsoară 8.65 mm în grosime și cântărește 169.7 grame, asta în condițiile în care oferă baterie de 3900 mAh. Zvonurile apărute online indică un preț de pornire de doar 130 euro pentru acest smartphone. Ne covingem dacă așa stau lucrurile peste câteva săptămâni! 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×