Nokia X7 se va lansa pe data de 16 octombrie în China; Iată teaserul ce confirmă debutul

843 ori
<b>Nokia X7 se va lansa pe data de 16 octombrie în China; Iată teaserul ce confirmă debutul</b>Dacă anterior vedeam lansate înainte smartphone-urile Nokia X și apoi și variantele internaționale, acum în octombrie lucrurile se schimbă. Astfel, Nokia 7.1 debutează înainte de echivalentul său chinez numit Nokia X7 - un telefon pe care

Deși ne așteptam ca smartphone-ul Nokia X7 să debuteze pe piața din China înaintea variantei internaționale numită Nokia 7.1, iată că de această dată lucrurile stau ceva mai diferit. Varianta globală a debutat deja după cum v-am informat și noi aici, iar acum este rândul modelului destinat pieței chineze să fie prezentat oficial. Acesta are un debut programat pentru data de 16 octombrie după cum indică și teaserul de mai jos.

Nokia X7

Se alege fix aceeași zi în care și Huawei are programat un eveniment, iar din câte putem observa pe seama materialului de mai sus, telefonul va aduce o cameră duală cu optică Zeiss. Interesant este faptul că modulul camerei foto este ceva mai diferit față de cel inclus pe Nokia 7.1, blițul fiind aici integrat în partea din stânga și nu în modulul propriu-zis.

Chiar și așa, așteptăm ca dotările să nu se schimbe, ceea ce înseamnă că vom primi ecran IPS LCD de 5.84 inch cu rezoluție Full HD+, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 636, 3 sau 4 GB RAM și baterie de 3000 mAh. Spre deosebire de varianta globală, aceasta nu va rula Android One. Posibil ca prețul să fie de aproximativ 250 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×