Huawei programează debutul lui Nova 5 pe data de 21 iunie în China

579 ori
<b>Huawei programează debutul lui Nova 5 pe data de 21 iunie în China</b>Cei de la Huawei continuă cu lansările de noi smartphone-uri, astăzi fiind dezvăluit faptul că pe data de 21 iunie are loc și debutul modelelor Nova 5 și Nova 5i. Câteva dintre dotările acestor device-uri au fost descoperite anterior

Cei de la Huawei continuă cu lansările de noi smartphone-uri, astăzi fiind dezvăluit faptul că pe data de 21 iunie are loc și debutul modelelor Nova 5 și Nova 5i. Câteva dintre dotările acestor device-uri au fost descoperite anterior, iar acum avem iată și un teaser oficial menit să confirme ziua în care produsele vor fi prezentate publicului. Teaser-ul este unul video și îl puteți viziona mai jos!

Referitor la modelul de bază Nova 5, ne așteptăm ca acesta să adopte un panou frontal cu decupaj bulină în ecran pentru camera foto și ca procesorul ales să fie un Kirin 970 sau Kirin 980. Varianta Lite numită Nova 5i este așteptată în schimb cu un cipset Kirin 710 și cu 6 sau 8 GB RAM în funcție de configurația aleasă.

Are și baterie de 3900 mAh, 128 GB stocare flash și în spate o cameră foto cvadruplă: 24 + 8 + 2 + 3D ToF. Aceste noi device-uri vor fi comercializate în China, existând posibilitatea ca pe viitor să vedem și modele rebranding care să ajungă în alte regiuni. În continuare se vehiculează că OS-ul Huawei va sosi la toamnă drept înlocuitor pentru Android-ul Google. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×