Meizu pregătește lansarea unei ediții Avengers pentru M1 Note; posibil ca și MX4 să aibă parte de același tratament

Autor:  | Publicat în:  Meizu 741 ori
<b>Meizu pregătește lansarea unei ediții Avengers pentru M1 Note; posibil ca și MX4 să aibă parte de același tratament</b>&Icirc;n urmă cu o săptăm&acirc;na aflam despre partneriatul &icirc;ncheiat de către Samsung cu MARVEL pentru lansarea unor ediții limitate ale smartphone-urilor S6 și S6 Edge inspirate din universul Avengers. Din c&acirc;te se pare, Samsung nu va...

În urmă cu o săptămâna aflam despre partneriatul încheiat de către Samsung cu MARVEL pentru lansarea unor ediții limitate ale smartphone-urilor S6 și S6 Edge inspirate din universul Avengers. Din câte se pare, Samsung nu va fi singura companie ce va lansa pe piață un asemenea telefon Avengers, ci și Meizu.

Detaliile referitoare la acest lucru sosesc din partea celor de la mobile-dad.com, site de origine chineză care prezintă fotografii cu spatele telefonului Meizu în ediție limitată. După cum și imaginile ne dezvăluie, este vorba despre o ediție specială Avengers a phablet-ului Meizu M1 Note ce a debutat în ianuarie pe piață.

Spatele acestui device ne dezvăluie aceeași carcasă glossy colorată care acum sosește și cu logo-ul Avengers aplicat pe spate. Ne-am putea aștepta și la teme personalizate MARVEL, sau poate chiar conținut video cu super-eroii favoriți.

Meizu pregătește lansarea unei ediții Avengers pentru M1 Note

Pe partea de specificații tehnice, acest model sosește cu display FHD de 5.5 inch, procesor octa-core de 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM și cameră foto principală de 13 megapixeli. Potrivit informațiilor adunate din presă, Meizu va lansa acest model pe 18 mai, zi în care ar putea fi prezentată și o variantă similară pentru MX4.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×