BlackBerry Leap își face apariția în oferta QuickMobile; costă 1.599 lei

1.298 ori

În cadrul Mobile World Congress 2015, compania canadiana BlackBerry a anunțat și smartphone-ul Leap, device care teoretic avea să fie un produs mid-range cu preț avantajos pentru clienți. Totuși, se pare că prețul nu este pe atât de...

În cadrul Mobile World Congress 2015, compania canadiana BlackBerry a anunțat și smartphone-ul Leap, device care teoretic avea să fie un produs mid-range cu preț avantajos pentru clienți. Totuși, se pare că prețul nu este pe atât de mic pe cât ne așteptam. Astăzi, QuickMobile afișează acest produs în stoc la un preț de 1.599 lei.

BlackBerry Leap își face apariția în oferta QuickMobile; costă 1.599 lei

Pentru această sumă vom beneficia de un display HD de 5 inch, un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S4 Plus de 1.5 GHz, un GPU Adreno 305, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare.

BlackBerry Leap

Avem parte de un senzor foto principal de 8 megapixeli, o cameră selfie de 2 megapixeli, conectivitate WiFi, LTE și Bluetooth 4.0. BlackBerry Leap sosește cu o baterie de 2.800 mAh și sistemul de operare BlackBerry OS 10.3.1. Telefonul de față cântărește 170 grame și măsoară 9.5 mm în grosime. Îl puteți comanda de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×