Samsung pregătește versiuni inspirate din universul Marvel pentru modelele Galaxy S6 și S6 Edge

860 ori
<b>Samsung pregătește versiuni inspirate din universul Marvel pentru modelele Galaxy S6 și S6 Edge</b>Acum ceva timp aveam ocazia să aruncăm o privire asupra unor imagini randate ce ne prezentau c&acirc;teva ediții personalizate ale lui Samsung Galaxy S6 și S6 Edge cu diferite tematici din universul Marvel. Printre acestea se număra și o variantă...

Acum ceva timp aveam ocazia să aruncăm o privire asupra unor imagini randate ce ne prezentau câteva ediții personalizate ale lui Samsung Galaxy S6 și S6 Edge cu diferite tematici din universul Marvel. Printre acestea se număra și o variantă Iron Man ce arată foarte bine chiar din imagini.

Dacă la acea vreme, această idee era doar opera unui fan sud-coreean, iată că astăzi ni se dezvăluie faptul că Samsung a încheiat un parteneriat cu Marvel pentru promovarea noilor device-uri. Se pare că producătorul de telefoane va lansa ediții limitate pentru S6/S6 Edge cu super-eroii din cinema.

Potrivit companiei, va fi dezvăluită și o variantă Iron Man ce ar putea arăta destul de similar cu cea din imaginea de mai sus. Posibila dată de lansare pentru aceste noi terminale va fi la sfârșitul lunii mai, sau începutul lui iunie. Ne așteptăm ca și prețul să crească în cazul acestor versiuni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×