Meizu şi Nokia vor organiza un eveniment în tandem în iunie (Zvon)

870 ori
<b>Meizu şi Nokia vor organiza un eveniment în tandem în iunie (Zvon)</b>Potrivit unui zvon recent sosit în mediul online, s-ar părea că cei de la Nokia pregătesc un eveniment în tandem împreună cu chinezii de la Meizu. Conferința ar urma să aibă loc în luna iunie și această veste ne duce cu gândul la faptul că cele două

Mai ţineţi minte zvonurile de acum 2 ani care tot dădeau sigură o colaborare dintre Meizu şi Nokia? La urma urmei ce altă companie mai trimite telefoane Nokia vechi cu invitaţii la evenimentele sale? Ei bine sâmburele de adevăr a ieşit la iveală şi se pare că Nokia şi Meizu ar avea un eveniment în tandem pregătit pentru luna iunie a acestui an.

Nokia-Meizu

Zvonurile trecute veneau într-o perioadă când Nokia nu mai activa în zona smartphone, fiind trasă pe linie moartă de Microsoft. Între timp finlandezii au revenit sub aripa HMD Global şi au prezentat deja 3 telefoane, cu alte 3 pe drum. Noile informaţii scăpate indică parteneriatul între cele două branduri, marcat de imaginea de mai sus. Teaserul vine de pe Weibo, postat de utilizatorul KJuma, care e o sursă destul de sigură.
 
E posibil ca Nokia să fi licenţiat tehnologiile sale către Meizu, fie cele medicale de la Withings, fie cele optice OZO sau poate pur şi simplu o cameră Carl Zeiss. Meizu a oferit telefoane Nokia 1100 drept cadou la lansarea telefonului M2 şi poate că acum pur şi simplu pregătesc încă o ofertă de genul. Speculaţiile sunt deschise şi în continuare totul pare doar un zvon.
 
Totuşi el apare insistent în ultimii ani, deci ceva se coace în culise...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×