Meizu trimite presei chineze o invitație inedită pentru lansarea lui M2; un feature phone Nokia 1110 se află la pachet

1.724 ori
<b>Meizu trimite presei chineze o invitație inedită pentru lansarea lui M2; un feature phone Nokia 1110 se află la pachet</b>Cu doar o zi &icirc;n urmă aflați că cei de la Nokia &icirc;și caută un partener global care să-i producă telefoanele odată cu reintrarea sa pe piață programată pentru trimestrul 4 din 2016. După ce numeroase voci ce sugerau faptul că Meizu...

Cu doar o zi în urmă aflați că cei de la Nokia își caută un partener global care să-i producă telefoanele odată cu reintrarea sa pe piață programată pentru trimestrul 4 din 2016. După ce numeroase voci ce sugerau faptul că Meizu este compania aleasă de către finlandezi, astăzi mai primim un indiciu cu privire la acest lucru.

Acesta sosește în mod inedit sub forma unei invitații de presă pentru lansarea lui Meizu M2, telefon ce va fi dezvăluit oficial pe data de 29 iulie, zi în care și OnePlus 2 va ieși la iveală pentru public. Ce este inedit la această invitație, este conținutul său, un feature-phone al anilor 2000, și anume modelul Nokia 1110.

Nokia 1110

Telefonul în cauză ar putea face aluzie atât la posibilul parteneriat cu Nokia, dar și la faptul că prețul lui Meizu M2 va fi unul foarte accesibil. Potrivit presei chineze, se vehiculează un preț de doar 97$ pentru acest smartphone cu display FHD de 4.6 inch, 2 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și Android 5.1 Lollipop la pachet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×