O primă imagine cu un presupus smartphone Nokia/Meizu Supreme îşi face apariţia pe Weibo

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.362 ori
<b>O primă imagine cu un presupus smartphone Nokia/Meizu Supreme îşi face apariţia pe Weibo</b>Se discuta de aproximativ 2 luni despre o colaborare inedită &icirc;ntre Meizu şi Nokia, care ar putea da naştere unui terminal nou&nbsp;şi foarte interesant. &Icirc;n cel mai bun caz, vom vedea un model Pureview cu Android, &icirc;n cel mai rău, un...

Se discuta de aproximativ 2 luni despre o colaborare inedită între Meizu şi Nokia, care ar putea da naştere unui terminal nou şi foarte interesant. În cel mai bun caz, vom vedea un model Pureview cu Android, în cel mai rău, un terminal experimental midrange nou.

Astăzi a apărut pe Weibo şi o imagine cu presupusul model Meizu Supreme, nume vehiculat încă de când a apărut spectrul colaborării Nokia cu Meizu. Cei de la Meizu par extrem de abili când vine vorba de a obţine tehnologia altor companii. Ei au fost printre puţinii şi poate primii care au avut permisiunea de a folosi un CPU Exynos pe handseturile lor şi şi-au încercat norocul şi cu Ubuntu Touch recent.

De ce nu ar face trecerea şi la o cameră Pureview? În privinţa celor de la Nokia, ei nu au voie să lanseze încă un terminal sub brand propriu, aflându-se sub contract cu Microsoft cel puţin până anul viitor. Imaginea de mai sus vine de la o sursă solidă, care a mai avut şi leakuri legate de acest subiect în trecut. Designul pare unul tipic de handset Android, dreptunghiular şi cu colţuri rotunjite, dar şi cu un buton Home cam mare pentru Meizu.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×