Microsoft a inventat stylusul care scrie în timp real, fără lag perceput de ochiul uman; Acesta este noul Surface Pen

1.391 ori
<b>Microsoft a inventat stylusul care scrie în timp real, fără lag perceput de ochiul uman; Acesta este noul Surface Pen</b>Odată cu debutul noului Microsoft Surface Pro am descoperit informații și despre noul stylus numit Surface Pen. Acest nou accesoriu se pare că este primul de pe piață care scrie în timp real fără lag perceput de ochiul uman. Având o valoare a

Puţină lume a remarcat un lucru important prezentat de Microsoft odată cu noua sa tabletă Surface, noul stylus Surface Pen. Microsoft afirmă că acesta este "cel mai rapid stylus din lume" şi a făcut şi aluzii la Apple Pen în cadrul prezentării oficiale.

Surface Pen

După ani de cercetare şi dezvoltare firma din Redmond ar fi reuşit să creeze un stylus care funcţionează fără vreun delay vizual. Noul Surface Pen suportă 4096 nivele de presiune şi poate recunoaşte înclinarea, astfel că îl puteţi folosi pentru a crea umbre ale obiectelor ca o unealtă de desen standard. Acest accesoriu funcţionează doar 21 de milisecunde de latenţă.

Dacă acest număr nu vă impresionează, aflaţi că un terminal modern tipic are o latență de 100 de milisecunde. Pe viitor ţinta de atins este de 1 milisecundă, dar deja e futuristă această abordare. Faţă de precedentul Surface Pen, noua versiune este de 2 ori mai precisă şi are o sensibilitate de 4 ori mai mare. O altă funcţie importantă este PixelSense Accelerator, un chip care îmbunătăţeşte culorile şi interacţiunea între stylus şi ecranul PixelSense.
 
Surface Pen e disponibil pe 4 nuanţe, aceleaşi ale noii tablete. Apple, ai legătura!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×