Meizu va prezenta un nou smartphone internațional la MWC 2015; Iată detalii!

Autor:  | Publicat în:  Meizu 530 ori
<b>Meizu va prezenta un nou smartphone internațional la MWC 2015; Iată detalii!</b>Se pare că Meizu vrea să se extindă la nivel global în 2015 și va profita de MWC 2015 pentru a o face. Producătorul chinez care nu s-a ferit niciodată să experimenteze cu diferite sisteme de operare și procesoare are de gând să lanseze un nou...

Se pare că Meizu vrea să se extindă la nivel global în 2015 și va profita de MWC 2015 pentru a o face. Producătorul chinez care nu s-a ferit niciodată să experimenteze cu diferite sisteme de operare și procesoare are de gând să lanseze un nou smartphone în Barcelona luna viitoare.

E vorba despre un produs destinat pieței internaționale, sau eventual despre o versiune a unui device pe care îl știm deja, ca Meizu Blue Charm sau MX4 Pro. Anul trecut la standul Meizu se afla la loc de cinste un model MX3 cu Ubuntu la bord, iar scopul declarat al celor de la Meizu era să găsească parteneri internaționali.

La această ediție, firma asiatică va sosi direct cu un device atractiv. Modelele pe care le menționează sursele acestor zvonuri sunt Meizu M1 Note, care vine cu un display IGZO de 5.5 inch și procesor Mediatek octa core de noua generatie, dar și 2 GB RAM și camera de 13 MP. Pe lista se afla și Meizu M1, anunțat luna trecuta și care vine cu ecran 768p de 5 inch, procesor quad core MediaTek, camera de 13 MP și 1 GB RAM.

Așteptați-vă la prețuri accesibile!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×