Telefonul Kodak IM5 ar putea fi lansat În martie/aprilie la prețul de 256 de euro

524 ori
<b>Telefonul Kodak IM5 ar putea fi lansat În martie/aprilie la prețul de 256 de euro</b>Una dintre lansările interesante de la CES 2015 de luna trecută a fost cea a telefonului Kodak IM5, smartphone cu Android la bord. Acum aflăm că acest model de telefon ar putea fi lansat în magazine în intervalul martie/aprilie și avem și un preț...

Una dintre lansările interesante de la CES 2015 de luna trecută a fost cea a telefonului Kodak IM5, smartphone cu Android la bord. Acum aflăm că acest model de telefon ar putea fi lansat în magazine în intervalul martie/aprilie și avem și un preț pentru device.

El ar urma să coste 256 de euro, cel puțin la retailerul britanic Clove. Kodak a produs acest model în colaborare cu Bullitt Group, iar acest terminal aduce un display HD de 5 inch, un procesor octa core de 1.7 GHz produs de MediaTek, 1 GB RAM și 8 GB stocare. El mai include și slot microSD și Kodak promite o actualizare la Lollipop pe cât de curând posibil.

în ce privește camera, avem o unitate principală de 13 MP în spate, cu autofocus, dar și cu un software unic de administrare a imaginii, care le permite utilizatorilor să editeze cu ușurință fotografiile cu o atingere de buton virtual. Aplicația se poate folosi și pentru partajarea sau imprimarea fotografiilor, folosind imprimante compatibile.

în zona frontală avem o cameră de 5 MP pentru selfie, iar acest model vine pe alb sau negru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×