Meizu X2 ar putea fi un alt smartphone cu display secundar; de această dată se merge pe un ecran circular

849 ori
<b>Meizu X2 ar putea fi un alt smartphone cu display secundar; de această dată se merge pe un ecran circular</b>Compania chineză Meizu se pare că a prins gustul display-urilor secundare și după duo-ul Pro 7 urmează lansarea unui smartphone mai accesibil care să vină echipat cu o asemenea dotare. Fotografii ale unui terminal intitulat Meizu X2 și-au

Chinezii de la Meizu au cam prins gustul display-urilor secundare și se pare că după duo-ul Pro 7 urmează lansarea unui smartphone din zona de buget cu o asemenea dotare la pachet. Fotografii ajunse astăzi în mediul online ne prezintă spatele unui presupus terminal numit Meizu X2, telefon care aduce un ecran secundar de tip circular.

Meizu X2

Nu putem fi 100% siguri că într-adevăr este vorba despre un telefon cu display circular secundar și asta pentru că fotografiile nu sunt chiar detaliate pentru a ne convinge de autenticitatea dotării. Nu se remarcă nici măcar marginile din jurul acestui ecran așa că pentru moment nu luăm acest leak drept unul real.

Meizu X2

Aparent, ecranul va fi capabil să afișeze animații pentru atunci când telefonul va fi la încărcat și totodată să afișeze ora exactă în stilul temelor pe care le avem pe smartwatch-uri. Dacă abordarea este similară cu cea de pe Meizu Pro 7, atunci display-ul va avea mai multe funcționalități, inclusiv folosirea sa la realizarea de selfie-uri cu senzorul foto din spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×