Moto Z Play primește o mega-reducere pe GearBest.com; telefonul modular costă acum sub 1000 lei!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.134 ori
<b>Moto Z Play primește o mega-reducere pe GearBest.com; telefonul modular costă acum sub 1000 lei!</b>Acum că a sosit Motorola Moto Z2 Play era de așteptat ca și prețul variantei anterioare să scadă, dar nu atât de mult precum vedem astăzi. Vestea nu ne deranjează totuși și aflați că este vorba aici despre un preț de sub 1000 lei pentru acest

Cum pe piață a sosit de curând la vânzare Motorola Moto Z2 Play, era de așteptat ca varianta sa anterioară să primească ceva reduceri la nivel de preț, lucru ce se și întâmplă. La GearBest însă, această reducere este de-a dreptul uimitoare și asta pentru că telefonul ajunge să coste sub 1000 lei! Mulțumită unei campanii de reduceri flash prețul său este de doar 253.99 dolari ~ adică aproximativ 990 lei.

Moto Z Play

Dacă vreți o comparație, la noi pe plan local cel mai bun preț este de 1.600 lei pentru acest smartphone, o sumă practicată de un magazin nu tocmai cunoscut. Așadar oferta este una cu adevărat atractivă și la schimbul prețului plătit veți beneficia de un smartphone modular care se va putea bucura și de recentele accesorii pe care Motorola le-a prezentat oficial.

Moto Z Play

Știți din recenzia noastră faptul că Moto Z Play s-a dovedit a fi un as la nivel de autonomie, acesta oferind la interiorul carcasei o unitate de 3510 mAh. Cu toate că nu este comercializat drept un battery-phone, acesta ne-a uimit serios prin autonomia sa de 18 ore și 5 minute la playback-ul video HD și cele peste 14 ore de funcționare continuu. Și încărcarea a fost rapidă grație tehnologiei Turbopower care după doar 15 minute de conectare la priză oferea 9 ore extra de funcționare. 

Moto Z Play

Am apreciat și performanța bună oferită, cât și calitatea selfie-urilor produse de camera de 5 megapixeli. Vă reamintim că pe lista de specificații se mai află display-ul de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, procesorul Qualcomm Snapdragon 625, 3 GB de RAM și 64 GB de stocare flash + slot microSD. Camera de 13 megapixeli din spate filmează 4K, iar ca porturi de conectivitate avem USB Type-C la bază și jack audio 3.5 mm.

Moto Z Play

Consider că această ofertă este una de care merită să profitați chiar și punând la socoteală plata taxelor vamale și a TVA-ului. Livrarea este gratis și mai multe detalii aflați de pe gearbest.com. Oferta este una limitată și în acest moment doar 129 bucăți mai sunt disponibile la prețul de 253.99 dolari!

Total de plată: 310.2 dolari ~ 1.206 lei

  • cost telefon 253.99 dolari
  • TVA 19%
  • taxe vamale 3.3%
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×