Samsung brevetează un smartwatch cu display secundar ce înlocuiește rama cadranului circular

860 ori
<b>Samsung brevetează un smartwatch cu display secundar ce înlocuiește rama cadranului circular</b>Noi brevete au fost acordate de curând sud-coreenilor de la Samsung și înainte să vă gândiți că acestea au de-a face cu smartphone-ul flexibil de care tot am auzit în ultimii ani, aflați că este vorba despre un nou concept de smartwatch. După cum se poate

Un nou brevet este acordat astăzi celor de la Samsung, document ce ne prezintă un concept de smartwatch foarte interesant la prima vedere. După cum se poate remarca, gadget-ul reprezentat în aceste schițe de mai jos sosește cu un display secundar care se află în locul în care în mod normal avem rama ce înconjoară display-ul circular. 

Brevet smartwatch Samsung

Schițele ilustrează modul în care un asemenea display secundar va fi capabil să afișeze informații simple precum data, starea vremii, sau melodia ce rulează în player-ul audio. Ne putem gândi la acest ecran ca la acele secțiuni afișate în cadrul programelor de știri prin care sunt prezentate cele mai noi informații sub formă de text. 

Brevet smartwatch Samsung

Ce ar mai fi de menționat aici este faptul că această ramă cu display secundar vine ca un soi de evoluție la inelul circular prin care putem interacționa cu meniul și aplicațiile pe ceasurile Gear S2 și Gear S3. Cel mai probabil se va păstra și acest feature în cazul noului smartwatch care s-ar putea numi Gear S4. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×